به گزارش مشرق به نقل از فارس، تصوير زيبايي از سفره هفتسين رزمندگان مربوط به سال تحويل بعد از عمليات خيبر در سال 63 در منطقه جفير، زينتبخش جلد اين شماره پلاک هشت است. صفحات نخست اين نشريه که به همت بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس گردآوري و منتشر شده است، در قسمتي با عنوان «ديدهبان» به انتشار اخبار در حوزه مقاومت اسلامي پرداخته و در ادامه بخشي از فرمايشات و رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب در خصوص هنر و سينما منتشر شده است.
پرونده پلاک هشت فروردينماه به نقد و بررسي فيلم سينمايي «نفوذي» پرداخته است؛ که شامل مصاحبههايي با جمال شورجه تهيه کننده و مهدي فيوضي و احمد کاوري کارگردانان اين فيلم است.
نگاهي به فيلمهاي خاک و آتش، سفر سرخ، گلوگاه شيطان، 33 روز و تصاويري از سينماي مقاومت در بيستونهمين جشنواره فيلم فجر از ديگر بخشهاي سينمايي مجله پلاک هشت است.
در شماره جديد پلاک هشت همچنين حاشيههاي کنگره شعر دفاع مقدس با عنوان «شهر بادگيرها ميزبان قافيهها» به همراه شعر جديدي از عليرضا غزوه با عنوان «شعر فتنه» و همچنين گزيدهاي از چند شعر حوزه دفاع مقدس و مقاومت منتشر شده است.
شکلگيري حساسترين کانون تغذيه فکري نسل انقلاب به روايت محمدحسين صفارهرندي با عنوان «راويان دهه اول، هاديان دهه سوم»، سخنراني حسن عباسي در جمع رزمندگان تيپ 15 امام حسن مجتبي(ع) با عنوان «تپه عرفان»، سيري در زندگي دانشجوي شهيد «عمران پستي»، مصاحبه با عجيبترين اسير ايراني جنگ هشتساله، معرفي يادمان 177 شهيد گمنام آبادان همراه با تصاويري از روزهاي جنگ در قبرستان آبادان به ويژه تصوير شهادت جمعي از کودکان آباداني از ديگر مطالب اين شماره نشريه حوزه پايداري است.
5 گفتار به بهانه نکوداشت «حاج بهزاد پروينقدس» عکاس انقلاب و جنگ و مروري بر کتاب مصور جديد دفاع در برابر تجاوز که با عنوان «شهدا» منتشر شده است، همراه با انتشار چند عکس از اين کتاب و روايت «از خاطره تا نمايش» و نگاهي به اجراي نمايش «پس از واقعه» از ديگر مطالب اين شمارهي نشريهي «پلاک هشت» است.
پرداختن به بحران ويکيليکس، نيمنگاهي به زندگي اميرسرتيپ شهيد شريف اشرف، روايت سردار شهيد علياصغر رنجبران، گزيدهاي از دستخط حضرت امام خميني (ره) خطاب به رزمندگان اسلام، چند خطي براي ارادت به پدران و مادران شهدا و تجليل از شهيد خلبان عباس بابايي در صفحات پاياني اين نشريه به چشم ميخورد.
«پلاک هشت» در ايام حضور کاروانهاي راهيان نور در مناطق عملياتي دفاع مقدس استان خوزستان به صورت محدود در ميان زائران سرزمينهاي نور توزيع شد.